Minecraft server list

MidgardMC

MidgardMC
 
MidgardMC

Vote

About

Address mc.midgardmc.net
MOTD player, neimen der er du jo!
Alle er velkommen, join idag!
Server status Online Checked 1 minute ago
Players 0/100
Location Norway Norway
Minecraft Version 1.17.1
Website http://www.midgardmc.net
Registered by Hyzt3ria
Registered since November 18th, 2019 08:35 AM EST
Last update June 25th, 2021 01:23 PM EST
Theme Medieval
Tag(s) Creative Economy Events Jobs McMMO PvE PvP Ranks Survival

Discord Server

Statistics

Uptime 100%
Vote(s) 537
Rank 382
Score 1034
Favorited 34
Discussion(s) 16

Share This Server

You can also share this server with the following social links to help you get more players.

Embedded Vote Button

View all embedded options

Preview

Plugins

Chunky, PlaceholderAPI, PluginManager, Lib1711, LuckPerms, spark, ProtocolLib, VotifierPlus, Minepacks, ClickSort, NashornPlus, ServerListPlus, floodgate, Vault, LastLoginAPI, Geyser-Spigot, BeastWithdraw, OreAnnouncer, HeadDatabase, LiteBans, FastAsyncWorldEdit, React, TAB, FastAsyncVoxelSniper, PlotSquared, WorldGuard, ChatFeelings, BanItem, CoreProtect, WorldGuardExtraFlags, Elevator, Multiverse-Core, Citizens, SafariNet, StayPut, AncientGates, CraftBook, mcMMO, Images, Multiverse-Inventories, RandomEvents, Multiverse-NetherPortals, MarriageMaster, ProCosmetics, ChatControlRed, Lands, UpgradeableHoppers, QuickShop, CMILib, MobFarmManager, Jobs, CMI, SelectionVisualizer, CrateReloaded, VotingPlugin

Description

MidgardMC er akkurat som klesmote- vi kjører vår EGEN stil, og den stilen vi kjører har blitt populær, derfor er MidgardMC der vi er idag. Flere prøver å herme- men vi stiller uansett øverst i klassen. Beste ordet for å beskrive MidgardMC er: ''UNIK''

Why??

Staff:
Staffen vår er dyktig. Mange av oss har mange års erfaring fra minecraft, både som spiller, staff og eier Alle i staffen er over 18år så du kan forvente voksen væremåte og voksen håndtering av evt saker. Så seriøsitet er ett godt ord her, selv om vi alle liker å tulle en gang i blandt.

Events:
Vi kjører events ofte. Med selvlagde minigames som vi lager selv stiller vi sterkt. Noen ganger lager vi noe helt nytt fra vårt eget hode og fantasi, andre ganger tar vi inspirasjon fra andre minigames og legger inn en vri på det. MidgardMC er kjent for sine store events med MANGE spillere hver gang.

MidgardSpecial:
Vi har unike mobs du ikke får på vanlig minecraft. Vi har hekser som tryller deg bort, edderkopper som graver seg ned i bakken og hopper på deg, zombier som kaster tnt og kuer som angriper!
Vi har også kule QUESTS for alle sammen, vi har basic quests for startere. Men vi har og mere avanserte quests med kule storylines, alt dette for å gjøre din opplevelse bedre og gjøre serveren mere interessant.

Hardcore:
Vi har en egen verden med HardCore, ja du hørte- HARDCORE!! der du kan spille i hardcoremodus, uten commands, uten noe- her er det mange spillere som vil prøve å drepe deg! - lykke til!

Creative:
Vi har en egen CREATIVE-verden hvor du kan teste ut redstone, utvikle deg som bygger eller bare vil bygge i det fri! Vi vil at du som spiller skal ha det bra.

Samfunn:
Samfunnet vårt er det beste i Norge. Her sitter vi gjerne en 20 stk på Discord og snakker om alt mulig på kveldene. Vi håper at du tar turen innom vår Discord, der er alle velkommen i alle aldre. For vi voksne gjerne på kveldene har vi en egen voksenkanal der vi ikke trenger å tenke på at vi sitter å snakker med barn, her skjer det også mye gøy!

Bysystem:
Vi har ett bysystem hvor du får din egen Jarlrank som byeier, her får du warp og mye annet kult- bysystemet er i stadig endring!

Jeg har fire ting å si, join serveren, join discorden - spenn fast setebeltet og gjør deg klar for en sinnsyk tur på MidgardMC sitt eventyr. Velkommen!

Minecraft and associated Minecraft images are copyright of Mojang AB.
Minecraft-mp.com is not affiliated with Minecraft and Mojang AB.

Welcome on the top Minecraft server list. Find all the best Minecraft multiplayer servers on Minecraft-mp.com.
Copyright © 2021 Listforge
Tracking 11,312 servers
Version 2.11.0
Legal Notice