Minecraft server list

Vival

Vival
 
Vival

Vote

About

Address 107.173.42.10:25618
MOTD Vival - Kehitteillä oleva palvelinprojekti
Server status Online Checked 5 minutes ago
Players 0/12
Location Finland Finland
Minecraft Version 1.14.4
Website https://discord.gg/D6AN9Ru
Registered by tomixre
Registered since November 9th, 2019 12:14 PM EST
Last update November 12th, 2019 10:31 AM EST
Theme Other
Tag(s) Adventure Discord Drug Economy Jobs Roleplay Spigot Survival

Discord Server

Statistics

Uptime 99%
Vote(s) 6
Rank 2063
Score 9
Favorited 1
Comment(s) 1

Share This Server

You can also share this server with the following social links to help you get more players.

Embedded Vote Button

View all embedded options

Description

Hei! Palvelinprojekti on aloittanut kehityksensä 9.11.2019. Vival on uusi palvelinprojekti, jota on mukana luomassa Tomixre ja Banaani. Tarvitsemme palvelimelle aktiivisia rakentelijoita tulevia pelimuotoja varten. Tällä hetkellä palvelimella on vain Survival-pelimuoto, mutta suunnitteilla on paljon muutakin!

Juuri nyt voit osallistua kyläyhteisöjen rakentamiseen, joita eräs tuleva pelimuoto tulee tarvitsemaan.

Palvelin tulee sijoittumaan mantereelle, jossa on tapahtunut ihmisten massasukupuutto 30 vuotta sitten. Mantereen ulkopuolella asiakirja Vivalin kohtalosta on juuri tullut julki, ja ihmiset ovat ensimmäistä kertaa saaneet tietää koko mantereen olemassaolosta. Alueen olemassaolosta huhuttiin Ulkomaailmassa jo pitkään, mutta vasta nyt on saatu varmistus spekulaatiolle. Ulkomaailmassa tapahtui vastikään vallankumous, jonka takia valtiolliset asiakirjat tulivat julkiseen tietoon. Selvisi, että suuret joukot Vanhan valtion armeijasta olisivat toimineet monen sadan vuoden pituisella operaatiolla hävittää koko Vivalin populaatio, jotteivat nämä kertoisi Ulkomaailmalle olemassaolostaan.
Vivalin maaperä on hyvin rikasta, ja tämä mahdollistaa ympäristön ja ekosysteemien suuren vaihtelun mantereella. Mantereelle on jäänyt alkuasukkaita, jotka asuvat alkukantaisissa puuhökkeleissä. He vaihtavat esineitä kiiltäviin smaragdeihin, joiden ainoa käyttötarkoitus on toimia palvelimen valuuttana. Maan alta voi löytää hylättyjä kaivoksia ja jopa linnoituksia, joissa on outoja merkkejä vanhasta uskonnosta, jota Vivalissa harjoitettiin ennen "Vivalin holokaustia"; tärkeintä tapahtumaa koko palvelimen mytologiassa. Nyt sinä pelaajana olet päättänyt tutkia tätä ihmisen runtelemaa mannerta, jossa on edelleen jälkiä vanhasta maailmasta ja sen teknologiasta...

Jos palvelimen kehityksen sivustaseurailu, tai kyläyhteisöiden rakentaminen kiinnostaa, tule Discord-palvelimellemme. Vastaamme kaikkiin viesteihin arkipäivinä klo16-21, viikonloppuisin milloin sattuu. Otamme kaikki ideat mielenkiinnolla vastaan, ja toteutamme ne kaikkein parhaiten nykyiseen näkemykseen ja palvelimen tulevaisuuteen verraten.


https://discord.gg/D6AN9Ru

Minecraft and associated Minecraft images are copyright of Mojang AB.
Minecraft-mp.com is not affiliated with Minecraft and Mojang AB.
Ads by Curse

Welcome on the top Minecraft server list. Find all the best Minecraft multiplayer servers on Minecraft-mp.com.
Copyright © 2019 Listforge
Tracking 13,800 servers
Version 2.8.0
Legal Notice