Play.CraftMania.Ro

 
Play.CraftMania.Ro
Vote

Server Information

Address play.craftmania.ro:25565
MOTD • PLAY.CRAFTMANIA.RO •
NEW ERA MINECRAFT ➠ BIG UPDATE
Server Status Online Checked 3 minutes ago
Players 91/2000
Location Romania Romania
Minecraft Version 1.19.4
Website http://craftmania.ro
Registered By zZaNdreinebunul
Registered Since February 12th, 2023 12:21 PM EST
Last Update March 18th, 2023 06:15 PM EST
Theme Modern
Tag(s) Arena Creative Faction Hunger Games Minigames Skywars Survival Survival Games

Discord Server

Statistics

Uptime 100%
Vote(s) 1247
Rank 237
Score 1984
Favorited 0

Share This Server

You can also share this server with the following social links to help you get more players.

About This Server

CraftMania 2023 - Play.CraftMania.Ro

➠ Anti cheat astfel incat codatii o sa primeasca singuri ban in cateva secunde
➠ Staff de calitate (come and see)
➠ /report - raportezi orice jucator global
➠ /ping - verifica ping-ul
➠ /skin set - seteaza-ti skin-ul pe server

• Survival Clan Wars 1.19.2 ➠ Noul mod inovativ de survival + factions like. Puteti sa va jucati solo (fara clan), sau sa intrati in razboiul clanurilor unde TOATE PROTECTIILE celor care participa la war se pot sparge (nu intrati in clan daca vreti sa jucati safe si nu vreti sa riscati sa pierdeti toata munca). Protectia este 32x32 si se foloseste default, dar in momentul in care intrati intr-un clan, in timpul razboiului ADVERSARII va pot SPARGE tot de pe protectie. Razboaiele intre clanuri se pot da cand este o diferenta de maxim 5 jucatori online (daca intr-un clan sunt 10 online si in alt clan 2 online nu se poate da war -> nu se poate griefa, nu ar fi fair pentru cei care sunt in inferioritate). Pe langa acest mod inovativ (unde o sa aflati mai multe informatii pe server), o data la 3 ore puteti merge la Gigel pentru ca are un cadou pentru voi (cheie de dungeon). Puteti intra in dungeon cu un grup de maxim 4 oameni, iar daca reusiti sa omorati boss-ul din fiecare Dungeon primiti CoinsMania + sansa la iteme speciale. TOP CLANUL saptamanal o sa aiba acces la castelul CraftMania, prezent chiar in spawn, unde o sa aiba mai multe beneficii (nu se poate griefa castelul, nu se poate da war in zona castelului, doar primiti acces la el si la ce se afla inauntru). Urmeaza update-uri in care o sa configuram mai multe Dungeons (in momentul de fata exista 2, unul mediu si unul greu). Iteme cu enchant-uri custom (nu prea OP incat sa nu fie afectat gameplay-ul), event-uri zilnice si multe altele! Banii de pe survival (banii cu care puteti face trade, puteti accesa shop-ul si asa mai departe) sunt echivalenti cu cei de pe Skyblock (puteti sa faceti bani pe skyblock si sa ii folositi pe survival, si vice verse). Toate informatiile le gasiti direct pe server!

• Factions 1.8 OG ➠ Modul nostru de lupte intre factiuni, super competitiv pentru cei care vor adrenalina. De mentionat este faptul ca NU este un factions exagerat, NU are nimeni acces la fly (chiar daca ai cumparat grad sau daca esti jucator normal), nu exista chunk boostere si alte prostioare de genul. Trebuie doar sa fii bun!

• Skyblock 1.19.2 ➠ Modul Skyblock updated pentru serverul nostru, in care va puteti face mai multe tipuri de insule, aveti acces la control panel-ul insulei unde vedeti toate informatiile, puteti vizita alte insule si puteti da like/dislike insulelor pe care le-ati vizitat. Daca primiti multe like-uri la o insula o sa primiti CoinsMania.

• Creative 1.19.2 ➠ Aratati-va talentul la constructii pe sectiunea noastra de Creative, cele mai inovative plot-uri pot primi likes de la utilizatori, iar plot-urile cu cele mai multe like-uri primesc CoinsMania. Aveti access la o multitudine de comenzi bonus pe plot, puteti schimba biome-ul si multe altele.

• Skywars 1.8+ ➠ Modul de skywars la un alt nivel! Pentru fiecare victorie primiti CoinsMania (daca aveti grad de vip primiti x2,x3,x5 coins pe victorie - in functie de grad). Puteti cumpara diverse sunete de ucidere, sunete de victorie, kit-uri, animatii, custi si asa mai departe! Nu o sa existe probleme cu cei care vin la PVP pentru ca in final enderdragon-ul o sa-si faca treaba! Sectiune foarte buna de farmat CoinsMania.

• Survival Games 1.8+ ➠ Cine mai stie modul de Survival Games? Ei bine, aducem SG-ul cu un vibe special pentru veterani, hartile prea-bine cunoscute de pasionatii modului si multe alte features. Pentru fiecare victorie primiti CoinsMania (x2,x3,x5 daca aveti VIP - in functie de grad), si puteti cumpara diverse kit-uri care o sa va ajute la start. Pe fiecare harta aveti ascunse niste EASTER EGGS (bonusuri din partea noastra... sau poate capcane, cine stie?). Cuferele sunt de tipul clasic, MCSGish, incat sa faca jocul mai placut!
• SkyPVP 1.8+ ➠ Sper ca toti PVPistii sunt pregatiti pentru sectiunea asta! Echipa noastra a pregatit o harta speciala, cu foarte multe semne ascunse, parkour-uri si nu numai! Craftarea golden apple-ului este blocata. Daca faci un streak de 10 kills primesti CoinsMania, hai sa vedem cine o sa fie TOP la PVP 🙂

• Arena 1.8+ ➠ Modul de 1v1 arena cu mai multe kit-uri sa vedeti care este mai bun. Fiecare meci o sa fie BO3, iar la final castigatorul primeste CoinsMania.

• Parkour 1.8+ ➠ RAGE MODE!

What is the server IP for Play.CraftMania.Ro?

The IP address of Play.CraftMania.Ro Minecraft server is play.craftmania.ro:25565

How do I play on the Play.CraftMania.Ro Minecraft server?

Open the Minecraft launcher, next click the "Play" button, then select "Multiplayer" from the main menu.

Click the "Add Server" button to open the server information form then copy & paste the IP Address play.craftmania.ro:25565 in the "Server Address" box then press click on "Done" button.

Once the connection to the server is verified by Mojang session servers and is available, the connection icon will turn green and you can click on the "Join Server" button to play on Play.CraftMania.Ro.

What Minecraft game version does Play.CraftMania.Ro server support?

Play.CraftMania.Ro supports Minecraft version: 1.19.4.

Keep in mind that many Minecraft servers might allow players to use older or newer versions, so we invite you to check on their Discord server or Website for more information on version compatibility.

Where is the Play.CraftMania.Ro Minecraft Server being hosted?

The Play.CraftMania.Ro server is currently hosted in Romania with an uptime of 100%.

What gamemodes can I play on the Play.CraftMania.Ro Minecraft Server?

You can play Arena, Creative, Faction, Hunger Games, Minigames, Skywars, Survival, Survival Games on the Play.CraftMania.Ro server.

What is the website for the Play.CraftMania.Ro Minecraft Server?

The website link for Play.CraftMania.Ro is http://craftmania.ro.
Minecraft and associated Minecraft images are copyright of Mojang AB.
Minecraft-mp.com is not affiliated with Minecraft and Mojang AB.

Welcome on the top Minecraft server list. Find all the best Minecraft multiplayer servers on Minecraft-mp.com.
Copyright © 2023 Listforge
Tracking 8,912 servers
Version 2.15.1
Legal Notice