Seikkailumaa

 
Seikkailumaa
Vote

About

Address seikkailumaa.net
MOTD °·..·✿ Seikkailumaa ✿·.·° 1.19 Survival - Creative - Minipelit - Skyblock
Server status Online Checked <1 minute ago
Players 3/100
Location Finland Finland
Minecraft Version 1.19
Website http://seikkailumaa.net
Registered by emmi891
Registered since January 27th, 2016 06:51 AM EST
Last update July 25th, 2022 11:45 AM EST
Theme Other
Tag(s) BungeeCord Creative Discord Economy Land Claim McMMO Minigames PvE Survival

Statistics

Uptime 100%
Vote(s) 476
Rank 389
Score 840
Favorited 10

Share This Server

You can also share this server with the following social links to help you get more players.

Embedded Vote Button

View all embedded options

Description

Mappiresetti survivaliin tehty 25.7.2022

Seikkailumaa on suomalainen lapsiystävällinen (ja samalla "aikuisystävällinen) Minecraft serveri, joka avattiin 27.12.2015.


Pääosassa serverillä on hard-tasoinen survival (1.19), jossa pelaajilla on mahdollisuus suorittaa erilaisia tehtäviä eli questeja. Spawnilla kannattaa hieman seikkailla. Sieltä nimittäin löytyy mm. Emmin frisbeegolfrata, ja NPC-heepoja, joille muutamia guesteja palautellaan. Spawnilla myös järjestetään silloin tällöin erilaisia aarrejahteja. Voit myös testata parkourtaitojasi wipeoutissa tai parkour-radoilla (warpit löytyy). Spawnilla on oma pankki, jonne voit tallettaa mm. arvomalmeja ja muuttaa ne näin rahaksi. Voit myös ostaa niitä, mutta kurssi on hieman heikompi, joten mieti tarkkaan. Rahayksikkönä serverillä toimii euro (€). Rahalla voit vaikka vuokrata oman torikojun ja myydä toisille pelaajille tavaraa haluamaasi hintaan. Survivaliin pääset komennolla /warp survival ja voit teleportata randomisti komennolla /rtp. Grieffaus, varastaminen ja tappaminen ei ole sallittua. Pelaajien välinen taistelu on keskitetty Pvp-areenalle, jonne pääset /warp pvp.
Tervetuloa hard-tasoiseen survivaliin ottamaan mittaa itsestäsi, sekä muista pelaajista.

Minipeliserverillämme pelimuotoja on tällä hetkellä kaksi: Build Battle ja Hide and Seek. Minipeliserverillä järjestetään myös muita minipelejä joka lauantai klo 18 (mm. veneralli, possuralli, spleef). /server minipelit

Build Battlessa pelaajat ottavat mittaa toistensa rakennustaidoista. Alkuun äänestetään aihe, joka sitten rakennetaan. Lopussa pelaajat pääsevät arvostelemaan toistensa rakennelmat ja eniten pisteitä saanut voittaa.

Hide and Seek, eli pelaajat menevät piiloon blockkeina ja seekerit yrittävät heidät löytää. Pienin pelaajamäärä per mappi on 2 ja suurin 15. Käytettävissä on huikeita mappeja, jotka vaihtuvat viikoittain. :) Lisätietoa vielä serveriltä. Pelaajat voivat myös itse suunnitella mappeja ja parhaat pääsevät pelattaviksi.

Skyblock - Skyblock on tällä hetkellä huoltotauolla. odottamassa uutta seasonia. Lisätietoa pelimuodosta osoitteesta: https://seikkailumaa.net/pelimuodot/skyblock/
/server skyblock

Creativessa on käytössäsi oma plotti. Saat oman plotin komennolla /ps auto. Lisää ohjeita löytyy serveriltämme. Creativeen pääset komennolla /server creative. Creativeen ei saa rakentaa mitään hävyttömyyksiä. Redstonejuttuja saa toki kokeilla, mutta mitään kelloja ei jätetä päälle.


Pidä hauskaa, mutta älä unohda järjen käyttöä. :) Tarkempaa ohjeistusta ja säännöt löydät serverin nettisivuilta. Sivuilta löydät myös ihmiset serverin takana, sekä paljon muuta.
Peliyhteisömme on mukava ja auttavainen. Aktiiviset adminit pitävät myös huolta, että sääntöjä noudatetaan eikä ketään serverillä kiusata. Lapsiystävällisellä serverillämme chätissä on kiroiluesto, ja rääväsuisemmat henkilöt kyllä hiljennetään. :D

Mitä kaikkea seikkailtavaa juuri Sinä löydätkään? Mukavia pelihetkiä.

Nettisivut: https://Seikkailumaa.net
IP: mc.seikkailumaa.net / 65.21.199.252:25565
Instagram: https://www.instagram.com/seikkailumaa/


Minecraft and associated Minecraft images are copyright of Mojang AB.
Minecraft-mp.com is not affiliated with Minecraft and Mojang AB.

Welcome on the top Minecraft server list. Find all the best Minecraft multiplayer servers on Minecraft-mp.com.
Copyright © 2022 Listforge
Tracking 10,094 servers
Version 2.12.3
Legal Notice