Seikkailumaa

 
Seikkailumaa
Vote

Server Information

Address mc.seikkailumaa.net
MOTD °·..·✿ Seikkailumaa ✿·.·° 1.20.2 Survival - Creative - Minipelit - Skyblock
Server Status Online Checked 3 minutes ago
Players 3/100
Location Finland Finland
Minecraft Version 1.20.2
Website http://seikkailumaa.net
Registered By emmi891
Registered Since January 27th, 2016 06:51 AM EST
Last Update November 3rd, 2023 09:11 AM EST
Theme Other
Tag(s) BungeeCord Creative Discord Land Claim McMMO Minigames Prison Skyblock Survival

Statistics

Uptime 100%
Vote(s) 83
Rank 1106
Score 147
Favorited 10

About This Server

Mappiresetti survivaliin tehty 3.11.2023

Seikkailumaa on suomalainen lapsiystävällinen (ja samalla "aikuisystävällinen) Minecraft serveri, joka avattiin 27.12.2015.


Pääosassa serverillä on hard-tasoinen survival (1.20.2), jossa pelaajilla on mahdollisuus suorittaa erilaisia tehtäviä eli questeja. Spawnilla kannattaa hieman seikkailla. Sieltä nimittäin löytyy mm. pankki, eläinkauppa, torit ja frisbeegolfrata. Spawnilla myös järjestetään silloin tällöin erilaisia aarrejahteja.

Voit myös testata parkourtaitojasi wipeoutissa tai parkour-radoilla (warpit löytyy). Pankkiin voit tallettaa esimerkiksi arvomalmeja ja muuttaa ne rahaksi. Rahayksikkönä serverillä toimii euro (€). Rahalla voit vaikka vuokrata oman torikojun ja myydä toisille pelaajille tavaraa haluamaasi hintaan. Survivaliin pääset komennolla /warp survival ja voit teleportata randomisti komennolla /rtp (25e/krt).

Serverillä on tiukat säännöt, jotka jokainen saa liittyessään kirjana /kit säännöt. Grieffaus, varastaminen ja tappaminen ei ole sallittua. Pelaajien välinen taistelu on keskitetty Pvp-areenalle, jonne pääset /warp pvp. Tervetuloa hard-tasoiseen survivaliin ottamaan mittaa itsestäsi, sekä muista pelaajista.

Minipeliserverillämme pelimuotoja on tällä hetkellä: Prison (early access) /warp prison, nappulahaaste /warp nappula Build Battle(huollossa) ja Hide and Seek /warp hs. Minipeliserverillä on myös muita minipelejä. mm. veneralli, possuralli, spleef ja PartyGames /warp partygames. /server minipelit

Build Battlessa pelaajat ottavat mittaa toistensa rakennustaidoista. Alkuun äänestetään aihe, joka sitten rakennetaan. Lopussa pelaajat pääsevät arvostelemaan toistensa rakennelmat ja eniten pisteitä saanut voittaa.

Hide and Seek, eli pelaajat menevät piiloon blockkeina ja seekerit yrittävät heidät löytää. Pienin pelaajamäärä per mappi on 2 ja suurin 15. Käytettävissä on huikeita mappeja, jotka vaihtuvat viikoittain. :) Lisätietoa vielä serveriltä. Pelaajat voivat myös itse suunnitella mappeja ja parhaat pääsevät pelattaviksi.

Skyblock - Skyblock on tällä hetkellä huoltotauolla. odottamassa uutta seasonia. Lisätietoa pelimuodosta osoitteesta: https://seikkailumaa.net/pelimuodot/skyblock/
/server skyblock

Creativessa on käytössäsi oma plotti. Saat oman plotin komennolla /ps auto. Lisää ohjeita löytyy serveriltämme. Creativeen pääset komennolla /server creative. Creativeen ei saa rakentaa mitään hävyttömyyksiä. Redstonejuttuja saa toki kokeilla, mutta mitään kelloja ei jätetä päälle.


Pidä hauskaa, mutta älä unohda järjen käyttöä. :) Tarkempaa ohjeistusta ja säännöt löydät serverin nettisivuilta. Sivuilta löydät myös ihmiset serverin takana, sekä paljon muuta.
Peliyhteisömme on mukava ja auttavainen. Aktiiviset adminit pitävät myös huolta, että sääntöjä noudatetaan eikä ketään serverillä kiusata. Lapsiystävällisellä serverillämme chätissä on kiroiluesto, ja rääväsuisemmat henkilöt kyllä hiljennetään. :D

Mitä kaikkea seikkailtavaa juuri Sinä löydätkään? Mukavia pelihetkiä.

Nettisivut: https://Seikkailumaa.net
IP: mc.seikkailumaa.net / 65.21.199.252:25565
Instagram: https://www.instagram.com/seikkailumaa/
What is the server IP for Seikkailumaa?

The IP address of Seikkailumaa Minecraft server is mc.seikkailumaa.net

How do I play on the Seikkailumaa Minecraft server?

Open the Minecraft launcher, next click the "Play" button, then select "Multiplayer" from the main menu.

Click the "Add Server" button to open the server information form then copy & paste the IP Address mc.seikkailumaa.net in the "Server Address" box then press click on "Done" button.

Once the connection to the server is verified by Mojang session servers and is available, the connection icon will turn green and you can click on the "Join Server" button to play on Seikkailumaa.

What Minecraft game version does Seikkailumaa server support?

Seikkailumaa supports Minecraft version: 1.20.2.

Keep in mind that many Minecraft servers might allow players to use older or newer versions, so we invite you to check on their Discord server or Website for more information on version compatibility.

Where is the Seikkailumaa Minecraft Server being hosted?

The Seikkailumaa server is currently hosted in Finland with an uptime of 100%.

What gamemodes can I play on the Seikkailumaa Minecraft Server?

You can play BungeeCord, Creative, Discord, Land Claim, McMMO, Minigames, Prison, Skyblock, Survival on the Seikkailumaa server.

What is the website for the Seikkailumaa Minecraft Server?

The website link for Seikkailumaa is http://seikkailumaa.net.
Minecraft and associated Minecraft images are copyright of Mojang and Microsoft.
NOT AN OFFICIAL MINECRAFT SERVICE. NOT APPROVED BY OR ASSOCIATED WITH MOJANG OR MICROSOFT.

Welcome on the top Minecraft server list. Find all the best Minecraft multiplayer servers on Minecraft-mp.com.
Copyright © 2024 Listforge
Tracking 7,948 servers
Version 2.18.1
Legal Notice