Minecraft server list
Put your server at the top! Subscriptions to "Premium Option" are open.

Comments of "~ Mc.Clubcs.Ro - Cuz we play Just For Fun ! ~"

~ Mc.Clubcs.Ro - Cuz we play Just For Fun !  ~

Vote

Comments (21)

Administratorii citesc PM-urile dintre playeri. Daca folosesti limbaj vulgar cu un prieten prin PERSONAL Message, vei primi MUTE permanent pe server.

Nu recomand server-ul acesta crestin. Pe langa ca privacy-ul tau este rupt in doua de catre mini-Zuckerbergii (creatorul Facebook) care iti citesc lucrurile personale, mai si primesti mute PERMANENT pentru asta. Nu de cateva minute, nu de cateva ore, zile.. este permanent.

Succes, si cautati alt server daca doriti o experienta placuta.

 

friskynicks
August 28th, 2019 04:37 AM EST

Reply   Report

Cred ca ar trebui sa specifici si faptul ca ai primit numeroase avertismente pentru Limbaj pe chatul public si le-ai ignorat :) Serverul are un regulament intern tocmai in scopul de a pastra o atmosfera cat mai linistita si primitoare pentru toti. Daca tu doresti poti sa fii animal in alta parte :))

 

DisTrugator
August 28th, 2019 03:50 PM EST

Reply   Report

"Poti fii animal in alta parte"

Asta dovedeste neseriozitatea administratorilor de pe acest server. Pe langa ca sunt silosi si se uita la tine cu o atitudine de superioritate cand li se pare lor ca sunt luati in ras, e un haos complet.

Posteaza imaginile cu avertismentele aici. Nu le vei posta, pentru ca nu le detii. Nu mai asculta ceea ce ti-a spus Asuna, dar sunt sigur ca aveti cu totii aere superioare.

Daca nu poti sa-ti tii hormonii in frau si sa iti sanctionezi administratorul, macar ai putea sa-ti ceri scuze si sa retragi mute-ul. Dar, desigur, o gura in plus care spune lucruri rele despre server, e o gura care nu trebuie alimentata. Asa ca, administratorul tau a decis sa o inchida pentru totdeauna, deoarece oricum stie ca operatorii principali ce au pus-o in functie, cu siguranta nu-si for distruge sansele de a-si satisface hormonii prin text.

Uite-te si la celelalte review-uri, spun foarte multe. Pe langa ce spun eu, desigur. Nu stiu daca esti constient de ce se intampla, dar sper ca pur si simplu nu stii, si ca nu esti un complice in defavorizarea ne-donatorilor.

 

friskynicks
August 29th, 2019 09:00 AM EST

Reply   Report

Prietene, de ce nu ai venit din prima la mine sau la un alt Operator sa explici situatia si sa ceri lamuriri daca consideri ca ai fost nedreptatit ? Si in eventuala discutie sa vii si cu niste dovezi sustinatoare la toate aceste afirmatii legate de respectivul Admin...
Faptul ca tu vii aici si tipi in gura mare faptul ca ai fost nedreptatit dar n-ai venit la mine direct sa-mi explici problema denota Frustrare ... sincer. N-am nici o problema cu faptul ca iti expui punctul de vedere insa faptul ca nu iti poti demonstra afirmatiile in fata Operatorilor te cam baga in tabara vinovatilor

 

DisTrugator
August 29th, 2019 10:01 AM EST

Reply   Report

Dar asta nu denota frustrare, ci, denota indignare. Cum as fi putut sa contactez un operator, daca eu nu puteam vorbi pe chat? Pe langa asta, am incercat sa cer un raspuns de la Asuna, iar aceasta mi-a dat kick pentru "abuz de /report". Aceasta era singura mea cale de a cere explicatii, dar am primit kick, si asa am ramas de cand am primit mute-ul.

Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun in primul review, totusi. Principala idee era ca administratorii nu sunt profesionali, se iau la cearta cu orice player si isi bat joc de ei, iar momentele in care sunt cu adevarat de ajutor, o fac in sila.

Nu am nimic cu server-ul tau, imi place, nu este nimic gresit cu el. Dar administratorii ce il intretin strica experienta cu mult.

Ultimul post facut pe sectiunea "Mute/Unmute" este facut de mine, si astept un PM sa iti explic situatia, si eventual, sa primesc dovezile date de Asuna (deoarece orice server care se respecta, isi obliga adminii sa trimita dovezile printr-un PM pe Discord/PM forum/etc , si nu pot sanctiona de capul lor. Stiu asta deoarece am si eu experienta de admin, nimic din ce am spus nu este aruncat din caruta.

 

friskynicks
August 29th, 2019 11:22 AM EST

Reply   Report

Serverul e misto,cu o comunitate foarte prietenoasa.Singura problema sunt tiganii de staff care nici macar nu iti raspund cand ai o nelamurire.

 

TudorGam
July 31st, 2019 02:34 PM EST

Reply   Report

Salut
Tin sa te corectez in aceasta privinta! La orele de varf este constant cel putin un membru staff cu rank superior prezent pentru a solutiona probleme iar in restul timpului de obicei cel putin un Helper. Daca cersesti iteme nu te putem ajuta bineinteles 😂

 

DisTrugator
July 31st, 2019 03:36 PM EST

Reply   Report

Ciudat ca primesc gradul de flayer cei care doar votează dar nu sunt activi, asa sa tot dai grade la oricine👍👍👍👍

 

MadeOfArmor
April 1st, 2019 03:16 PM EST

Reply   Report

Mie imi place foarte mult.Dar as vrea sa adauge de asi face grupuri pe survival hard.

 

Nutu2006
November 8th, 2018 11:20 AM EST

Reply   Report

Comunitatea serverului este extrem de inferioara din punct de vedere al bunului simt si al respectului , staff-ul nu este atat de placut , si de obicei te trateaza cu superioritate daca iti spui parerea despre server sau ceri sa se adauge ceva in server pe forum . Serverul iti limiteaza performanta calculatorului , nu poti da render distance-ul la maxim , acesta fiind doar un exemplu . Pe scurt , este comunitate romaneasca , server de copii , nu va asteptati sa socializati sau sa aveti experiente adevarate minecraft multiplayer , ca pe la inceputuri . Acest mesaj va fi probabil sters de membrii staff-ului pentru ca nu te poti astepta la mai multe.
In concluzie , am avut o experienta negativa dupa 5 ore de joc.

 

iero11
June 10th, 2018 04:14 AM EST

Reply   Report

Excelent serverul din toate punctele de vedere,sincer nu cred ca mai exista un server in Romania cu un asa mod supravietuire!

 

SpaceUp
January 9th, 2018 07:16 AM EST

Reply   Report

(。✿‿✿。) Good enough

 

Kotomi
January 6th, 2018 05:05 PM EST

Reply   Report

This comment has been moderated.

 

kosy200
December 30th, 2017 03:14 PM EST

Reply   Report

Cel mai bun server!

 

mat342560
November 11th, 2017 04:43 PM EST

Reply   Report

Iti multumim pentru parerea pozitiva ! :)
Te asteptam in continuare sa joci pe server si iti uram distractie placuta ! :)

 

DisTrugator
January 6th, 2018 04:35 PM EST

Reply   Report

De ce serverul nu merge,sau e doar de la mine,incerc de 2 ore sa intru ,va rog ajuta-ti-ma!!!!

 

Hazar
November 5th, 2017 03:59 AM EST

Reply   Report

Echipa de mentenanta a serverului lucreaza permanent la remedierea cat mai rapida a problemelor.
Cand mai apar situatii de Downtime, urmareste forumul si vei afla daca exista eventuale probleme :)
Bafta !

 

DisTrugator
January 6th, 2018 04:40 PM EST

Reply   Report

This comment has been moderated.

 

Joohnny
August 21st, 2017 05:36 AM EST

Reply   Report

This comment has been moderated.

 

raulro199
July 4th, 2017 06:16 AM EST

Reply   Report

Nu stiu dc esti tu asa frustat. eu am inceput sa joc pe acest server de vreo 2 luni si sunt foarte multumit de tot ce este pe el ,staff, ping , playeri. absolut totul este ok
Stafful este format numai din baietii de gasca care m-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie
Pingul este super ok tinand cont ca eu joc din alta tara si am ping dublu fata de cei din Romania
Playeri, Majoritatea playerilor veterani de pe acest server m-au ajutat cand am cerut ajutorul pe chat
Pe acest server mai este avantajul ca nu te poate omora orisicine asa nitamnisam deoarece ,pe langa faptul ca tpa kill este pedepsit foarte aspru mai exista si posibilitatea de a dezactiva pvp ceeace pe alte servere nu exista unde stai cu teama ca poti fii ucis si jefuit de iteme, si poti spune ca joci cu adevarat survival si nu amestecatura de pvp-survival

 

Senol
July 15th, 2017 05:00 PM EST

Reply   Report

Comentariile care contin un limbaj vulgar sau obscen vor fi sterse de catre administratori.

 

DisTrugator
January 6th, 2018 04:36 PM EST

Reply   Report

Minecraft and associated Minecraft images are copyright of Mojang AB.
Minecraft-mp.com is not affiliated with Minecraft and Mojang AB.
Ads by Curse

Welcome on the top Minecraft server list. Find all the best Minecraft multiplayer servers on Minecraft-mp.com.
Copyright © 2019 Listforge
Tracking 13,504 servers
Version 2.8.1
Legal Notice