Minecraft server list
Enjin - Minecraft - Guild Hosting - Clan Website
Find Minecraft servers with our filters
Do you like us and/or want to help us?

RageFox Minecraft

RageFox Minecraft

Vote Statistics Banners Comments Add To Favorites Report

About

Address ragefox.mine.nu
MOTD www.RageFox.com - 1.7.9 LOBBY
Server status Online Checked 4 minutes ago
Players 1/80
Location Norway Norway
Minecraft Version 1.7.4
Website http://www.ragefox.com
Registered by EmZon
Registered since September 25th, 2012 03:43 PM EDT
Last update June 8th, 2014 01:39 AM EDT
Theme Other
Tag(s) Creative Economy Faction Hunger Games Parkour PvE PvP Roleplay Spigot Survival Towny
RageFox Minecraft

Statistics

Uptime 100%
Vote(s) 2
Rank 269
Score 6
Favorited 5
Comment(s) 2

Share this server

You can also share this server with the following social links to help you get more players.

Embedded vote button

View all embedded options

Preview

Plugins

WorldBorder, GroupManager, Buycraft, PluginManager, Vault, LWCTweaks, ColoredTablist, Chairs, EventLogger, Register, Plugin-Manager, SimpleAutoMessage, RateOfXray, OpenInv, BanManager, Votifier, mcMMO, Jobs, HideStream, SkyChest, SimpleVoteListener, WorldEdit, PlayerHeads, ScoreboardStats, Questioner, LWC, WorldGuard, ChatManagerPlus, UnRealMOTD, LogAll, Highlights, CoreProtect, ZavAutoMessager, ClearLag, FirstJoinPlus, InfoMan, Essentials, ChatProtectionPlus, PlotMe, BungeePortals, OnTime, CompatNoCheatPlus, ChestShop, EssentialsProtect, NoCheatPlus, EssentialsSpawn, VanishNoPacket, Multiverse-Core, Towny, Multiverse-Inventories, LimitedCreative, AntiXRay, CreativeControl, Multiverse-Portals, TownyChat

Players

san5123

Description

RageFox er en norsk server med rom til alle.

RageFox har eksistert siden april 2012 og gradvis blitt kjent blant spillere i Norge. Vi strever for å holde oss oppdatert på de nyeste oppdateringen fra Mojang samt alle kjente plugins som vi har valgt å kjøre på vår server.

Hos oss kan du spille akkurat det du ønsker da vi har flere forskjellige servere i selve huben. Om du er lysten på å jakte spillere og raide dem, har du mulighet til det. Vil du bygge i ro og mak har vi en egen Creative server. Vil du bygge en by og drive den som en ordentlig ordfører, har du også mulighet til det. Logg inn på serveren og gå i portalen til verden du vil spille i.

Creative Server
Utforsk nye blokker, bygg ditt drømmehus eller lag en enorm labyrint! Lag akkurat det du ønsker på creative serveren. Her får du din egen plot som kun du kan bygge på, eller venner om du inviterer disse. Prøv redstone-mekaniser, lag vannsklie eller prøv deg på en berg og dalbane!

Faction Server - Ingen regler, ingen nåde!
På faction serveren kan du gjøre omtrent akkurat det du vil uten at du blir straffet for det! Her er nesten alt lov og du kan drepe og raide spillere så mye du vil. Her er det den sterkeste som vinner og DU må overleve ved å få en allianse som du kan bli beskyttet av. Beskytt ditt og vennene dine sitt område, drep fienden og ta over makten!

Towny server - Du er ordfører, du bestemmer
Slå deg til ro i et område som ennå ikke er bygd ut. Inviter arbeidere inn til byen din slik at du kan lede disse til å bygge en av de største byene. Sørg for å ha økonomien i orden slik at byen din ikke går konkurs. Juster skatt til innbyggerne dine slik at de ikke blir sure og forlater den. Dette er din by, du styrer og du bestemmer.

Minecraft and associated Minecraft images are copyright of Mojang AB.
Minecraft-mp.com is not affiliated with Minecraft and Mojang AB.

Welcome on the top Minecraft server list. Find all the best Minecraft multiplayer servers on Minecraft-mp.com.
© Listforge 2012-2013
Tracking 17,120 servers
Version 2.1.0